Servicii de Transport Aerian

Servicii zilnice specializate de transport aerian pentru atunci când timpul contează cel mai mult. Ne asigurăm că transportul dvs. ajunge oriunde în lume în siguranță, rentabil și la timp.

Echipa de experti RKT Transport în transportul aerian ofera servicii de logistica de cea mai inalta clasa.

Colboram cu companii aeriene interne și internaționale pentru a ne asigura că livrarea dvs. este livrată la destinație cât mai curând posibil.

c-17 globemaster iii, cargo, plane

Marfa dumneavoastră se află pe mâini bune, chiar şi pe distanţe mari: cu ajutorul celor mai moderne sisteme, experţii noştri în transporturi aeriene au grijă în permanenţă ca marfa dumneavoastră să ajungă la destinaţie în siguranţă, la timp şi în mod economic - oriunde în lume.

Cele mai importante centre de transport aerian sunt deservite zilnic iar comenzile dumneavoastră sunt procesate de experţi locali.

De asemenea, vă informăm cu privire la condiţiile-cadru, precum normele vamale şi asigurările de transport şi vă sprijinim în întocmirea documentelor importante. Pentru orice solicitare din partea dumneavoastră: vă oferim întotdeauna soluţia potrivită de transport aerian – sigură, flexibilă şi de încredere. Echipa noastra e gata să rezolve orice provocare logistică rapid, eficient și profesional.

Experții noștri vor fi bucuroși să creeze o soluție personalizată pentru provocările dvs. de transport.

ro_RORomanian